Vaderdag

Het perfecte vaderdagcadeau: een trendy heren armband


Met Vaderdag om de hoek is het tijd om na te denken over het perfecte cadeau voor de belangrijkste man in je leven: je vader. Natuurlijk kies jij voor iets persoonlijks en stijlvols, iets dat origineler is dan sokken of een geurtje. Wat dacht je van een heren armband met natuurstenen kralen, een morsecode, of van duurzaam koord van PET-flessen?

In de wereld van heren accessoires is de armband een subtiele, maar krachtige manier om stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Een armband kan zowel casual als zakelijk gedragen worden, waardoor het een veelzijdig item is dat elke dag van de week past bij de outfit van je vader. 

Herenarmbanden met natuurstenen en leer
De nieuwe collectie van by Julian biedt heel veel keus in natuurstenen en houten kralen en leer, materialen met een unieke uitstraling en textuur. Natuurstenen kralen zijn bijzonder veelzijdig. Niet alleen door de kleuren en de natuurlijke schakeringen. Ze hebben ook een bijzondere werking. Zo staan mosagaat en oceaan jaspis bekend om hun kalmerende en aardende eigenschappen. Onze leren herenarmbanden bieden een klassieke en robuuste look, ideaal voor de stoere vader.

Mr. & Mrs. collectie: een band die je deelt
Een bijzonder onderdeel van onze collectie is de Mr. & Mrs. serie. Dit zijn twee armbanden in twee verschillende formaten. Daardoor zijn ze ook erg leuk voor vader en kind. Zo laat je op een stijlvolle en liefdevolle manier zien hoe sterk jullie band is. Je kunt de set ook uitbreiden met armbanden voor de andere gezinsleden.

Morsecode herenarmbanden: een geheime boodschap
En wat dacht je van een morsecode herenarmband? Verzin een leuke boodschap, van maximaal negen letters. En wij vertalen hem voor jou naar de stippen en strepen van de morsecode. Het is een perfecte manier om een speciale herinnering of boodschap op een subtiele manier te delen. Want bijna niemand zal ontdekken wat er staat. Elke armband is handgemaakt en biedt een unieke manier om 'Ik hou van je', 'Bedankt' of een andere geheime boodschap over te brengen.

Herenarmbanden van gerecyclede PET-flessen

Je vindt bij ons ook herenarmbanden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Met deze stijlvolle armbanden laat je zien dat je geeft om je omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, met robuuste rvs magneetsluitingen. De kleuren en het materiaal blijven mooi, ook al draag je de armband dag en nacht. De armbanden zijn dus ook duurzaam in het dragen.

Net zo uniek als jouw vader

Een handgemaakte herenarmband van by Julian is meer dan een mooi accessoire. Verras je vader met een cadeau dat net zo uniek is als hijzelf. Wij maken het je graag makkelijk om jouw vader een cadeau te geven dat past bij de persoonlijkheid en levensstijl van jouw vader. Zo weet je zeker dat hij de armband met trots zal dragen, elke dag weer. 

Bestel het vaderdagcadeau op tijd!
Je ontvangt je bestelling in een luxe FSC® gecertificeerde bewaardoos, klaar om cadeau te geven. Bestel op tijd en hou rekening met een levertijd van maximaal drie werkdagen. Benieuwd naar de bovengenoemde collecties? Zo ga je rechtstreeks naar morsecode, Mr. & Mrs., nieuwe collectie, RECYCLED armbanden. Of bekijk al onze collecties en ga naar de shop.